Dit uit Friesland afkomstige improvisatietrio vindt haar wortels in de workshops van Stichting Improvisatie Leeuwarden. Albert Smit en Henk Jansen maakten beiden deel uit van het improvisatie orkest S!lharmonics. Sina Keuning woont in Leeuwarden en leidt daar het inloopkoor. Daarvoor zong zij jarenlang in Groningen in allerlei formaties en nam ze de cd Grien op met haar eigen kwintet. Henk Jansen is eveneens afkomstig uit de Groninger muziekwereld, waar hij klarinet en basklarinet speelde in zowel klassieke, improvisatie- als moderne ensembles. Albert Smit speelt cello, al dan niet aangevuld met samples, en werkt samen met andere disciplines.

 

In 2011 werd Multiple Noise opgericht. De naam is gebaseerd op een gedicht van Ted van Lieshout. Er werd onder andere opgetreden bij de fotomanifestatie Noorderlicht in Tresoar Leeuwarden en diverse openingen van exposities.

 • Henk Jansen - klarinetten

  Henk Jansen (1960-??) speelt bes- en basklarinet en diverse volksklarinetten. In Groningen nam hij deel aan vele workshops en orkesten met o.a. Gerard Ammerlaan en Rob Smit.

  Daarnaast was hij actief in zowel klassieke muziek, klezmer als in jazz- en improvisatie groepen. Met fluitist Wobbe van der Meulen speelde hij van 1998-2003 als duo Opklarende Lucht bij vele exposities en musea in Noord Nederland. Momenteel speelt hij in klarinet orkest Clarinets Unlimited, het kwartet Arghûl en Improvisatie Trio Multiple Noise.

   

 • Sina Keuning - vocals

  Lorem ipsum dolor sit amet, Murmerwoude, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim Trip Hop Orkest  ad minim Sina’s appels  veniam D-noise, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 • Albert Smit - cello & tape

  Albert Smit speelt cello, al dan niet aangevuld met effecten, loops en samples. Zijn roots liggen niet in de klassieke wereld, maar eerder in de alt.rock, metal en jazz. Wellicht omdat hij begonnen is op gitaar?

   

  Vaak werkt hij samen met andere disciplines, zoals dans, theater, video of zijn eigen fotografie (www.timstrebla.nl).

  Hij werkte o.a. samen bij diverse theaterprojecten,  Iepenloftspul  en bij enkele voorstellingen van Frats.